Kontakt os i dag og lad os få en snak om jeres boligdrømme!

Kontakt os

Bæredygtige materialer

Bæredygtige materialer kommer helst fra naturen og så lokalt som muligt, så de kan fremstilles som lavenergi, og transporten bliver kort.

Individuelle muligheder 

Huskoncept har blot lavet forarbejdet og det er nu op til dig at kontakte os og dele din boligdrøm med os. Vi skræddersyer din drømmebolig ud fra dine ønsker og behov.

Natur

Lavenergi

Kort transport


Materialer

Hele 40 % af al energi i verden bruges af bygninger. Derfor er det vigtigt at tænke smart og udvikle nye metoder. Vi skal bl.a. bruge færre, men også de helt rigtige materialer så energiforbruget formindskes.

Når vi vælger materialer til vores huse, er det ud fra den holdning, at det skal være materialer, som:

  • holder mange år frem.
  • er smukke at se på.
  • er så lidt CO2-belastende som muligt.

Men I vælger selv hvilke materialer, som huset skal bygges i. Valget påvirker naturligvis husets udseende, vedligeholdelsesniveau, CO2-venlighed og pris.

materialer


Facademuligheder

Træbeklædning

Træbeklædning

Sortmalede granbrædder monteret som vandret beklædning har en levetid på minimum 30 år i det danske klima og med få krav til vedligeholdelse. Valget af denne træfacade er både flot og økonomisk fordelagtig.

Puds

Puds

Vores pudsede huse får en såkaldt tyndpuds behandling. Processen starter med en forbehandling, derefter grundpuds, armering, primer og slutbelægning. En pudset facade skal renses for evt. alger hvert 5. år.

Fibercement

Fibercement

Fibercement-plader kræver hovedsageligt kun vedligeholdelse i form af afrensning. Pladerne har en lang levetid og kan ikke nedbrydes af råd og svamp.

Mursten

Mursten

Vores huse kan bygges som udgangspunkt i røde, gule, lyse og mørke mursten.

Sort træ

Varm træ

Puds

Puds leveres normalt hvidt, men det kan farves.

Mørk tegl

Lys tegl

Rød tegl

Gul tegl


Tagmuligheder

Tagpap med aluinddækning

Tagpappen er en såkaldt galtdækning, som oftest bruges ved flade tage, men med moderne tagpap og dækningsværktøjer kan den også benyttes på synlige tagflader. Tag - Tagpap med aluinddækning

Græstag

 De består af tre lag, en sedummåtte, et lag Fytocell til at holde på regnvandet og et beskyttelseslag.
Tag - Græstag

Gulv

Fliser:

I husenes baderum bliver gulvene udført med 10 cm sokkelkant, og der kan vælges mellem tre slags fliser; koksgrå, lysegrå eller beigefarvede.

Trægulv:

I husenes øvrige rum bliver gulvet udført i 3-lags stavparket gulve. Her kan der vælges mellem fyr-, ask- eller egeparket.


Loft

Hvide træbetonplader:

Den ene af de to muligheder, som vi tilbyder af loftsplader er hvide træbetonplader. Kombinationen af træ og beton giver pladerne styrken fra beton og træets naturlige egenskaber. Træbetonpladerne er med til at give et flot finish, sikre en god akustik i rummet, samt til at holde et sundt indeklima.

Glatte hvide akustikplader:

Den anden mulighed, som vi tilbyder er glatte hvide akustikplader. Akustikpladerne består hovedsaligt af glasuld, som er lavet af genbrugsglas. De giver en flot glat finish og sikrer en god akustisk i huset.