Kontakt os i dag og lad os få en snak om jeres boligdrømme!

Kontakt os

Husets gode komfort

Huskoncept satser på smukt design, en god planløsning, der involverer rum, lys og lyd og et sundt klima. Det giver den bedste komfort.

Når vi designer huse, er alt, lige fra planløsning, til rum, lys og lyd og indeklima taget med i overvejelserne for at give den bedste komfort.

Herunder kan du læse mere om de forskellige elementer og de grundlæggende overvejelser herom.


Arkitektur


Planløsning

Hos Huskoncept er planløsningen gennemtænkt og gennem­prøvet. Et hjem skal ikke kun være smukt. Det skal også fungere.

Indretningen er funktionel i dagligdagens forskellige situationer. Vores holdning er, at boligens planløsning skal lægge op til fællesskab, men samtidig have rum, hvor man kan trække sig tilbage.

Plantegning

Rum, lyd og lys

Rum

Rum

Vores omgivelser spiller ind på vores fysiske og mentale velvære. Rum med plads til store armbevægelser er et must i vores huse. Dette giver en rar fornemmelse – og plads til store tanker.

Lyd

Lyd

Lydene omkring os er afgørende for vores velbefindende. Vores huse er født med særlige lyddæmpende foranstalt­ninger, der sikrer en perfekt lydramme i boligen, både til den stille samtale og til de store, festlige sammenkomster.

Lys

Lys

Begrebet Human Centric Lighting er meget oppe i tiden, dvs. lys med mennesket i fokus. Det handler ikke bare om at optimere arkitekturen i forhold til dagslys for at få så meget lys ind som muligt. Selvom lys skaber liv og glæde. Derfor har vores huse store dør- eller/og vindues­partier, der sikrer et smukt lysindfald året rundt – og bringer dig samtidig tættere på naturen.


Indeklima

Et godt indeklima

Et godt indeklima betyder alt for sundhed, komfort og trivsel. God luftkvalitet, behagelige temperaturer, adgang til naturligt dagslys, optimale lys- og lydforhold og mindre støj fra omgivelserne er naturlige elementer i vores huse.

Et godt indeklima kan være med til at forebygge kræft, allergi og hjertekar-sygdomme.

Få et uforpligtende møde

25 77 99 70 eller info@huskoncept.dk

Skriv en besked