Kontakt os i dag og lad os få en snak om jeres boligdrømme!

Kontakt os

Aarhus II

Det sunde energihus

Vi kalder Aarhus II for et af det sunde energihuse grundet et orangeri med rig mulighed for dyrkning af både grøntsager og blomster.

Hovedprincippet i sunde energihuse er en åben planløsning. Samtalekøkken, spise- og dagligstue flyder sammen i ét.Den ligger op til både fællesskab og eftertænksom alenetid i værelserne.

Vi skræddersyer din drømmebolig

Kan du virkelig godt lide denne model, men synes du der mangler noget?

I kan selv vælge mellem flere facadeudtryk, vælge jeres eget interiør og meget mere.

Huskoncept har blot lavet forarbejdet og det er nu op til dig at kontakte os og dele din boligdrøm med os. Vi skræddersyer din drømmebolig ud fra dine ønsker og behov.

 


Aarhus II 144 m²

5 værelser

0-energihus 2020


Beskrivelse

Entré og bryggers

Ved ankomst til huset kommer I ind i entréens store og lyse areal.
I kan også gå ind gennem bryggerset. Her er der mulighed for at sætte beskidt eller vådt fodtøj på fliser med gulvvarme.

2 badeværelser
Huset har to badeværelser. Det ene er indrettet med respekt for kørestolsbrugere. Det andet har direkte adgang til soveværelset og har mere fokus på velvære.

Soveværelse
Det er stort soveværelse med god plads og en hel skabsvæg fra loft til gulv med plads til de fleste garderober.

Dobbelt carport
Huset bliver bygget med carport med god plads til to biler. I forlængelse deraf er der en lukket tilbygning. Den kan bruges til værksted eller blot til opbevaring af redskaber eller lignende.

Orangeri
Som noget helt særligt er denne model bygget med orangeri med direkte adgang til køkkenet. Vi kalder det et orangeri, fordi der er rig mulighed for dyrkning af både grøntsager og smukke blomster. Samtidigt kan I nyde aftentimerne eller forlænge sommeren i orangeriet.

Energi

Husets energibehov til ventilation, varme og varmt brugsvand er ca. 2800 kWh/år. Som tilvalg kan huset forsynes med solceller suppleret med batteri-anlæg. På den måde bringes det samlede månedlige energikøb inkl. elektricitet ned på ca. 250 kr.
Læs mere om vores tanker om energi her.

Plantegning af et af sunde energihuse: Aarhus II

Se fly-through herunder fra YouTube:

 

 
 

 

Få et uforpligtende møde

25 77 99 70 eller info@huskoncept.dk

Skriv en besked